fbpx
WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Laat uw inspiratie de vrije loop met Noël & Marquet!

Met Design Elements van NOËL & MARQUET bieden wij u creatieve oplossingen voor uw interieurdecoratie. Hiermee geeft u elke kamer een persoonlijke touch, ongeacht uw voorkeur of favoriete stijl.

Met het complete assortiment plafondlijsten, wandlijsten, 3D-wandpanelen, plinten en profielen voor indirecte verlichting kunt u elk deel van een muur vormgeven, van vloer tot plafond, en elke kamer omtoveren tot een unieke ruimte vol karakter en persoonlijkheid. Van strak en puur tot excentriek en versierd en alles daartussenin, de verschillende elementen helpen bij het vormgeven van echt persoonlijke interieurs.

Noël & marquet De Bever Deco plinten

Met de bever Deco creëer je een unieke sfeer met de esthetische, functionele en eigentijdse Atmosphere Profielen van Noël & Marquet. Deze hoogwaardige profielen bieden oplossingen voor wanden, vloeren en plafonds, en vullen ieder interieur perfect aan. Wandlijsten verfraaien muren en geven structuur met omlijstingen, afbakeningen en creatieve indelingen, terwijl ze bestand zijn tegen schokken dankzij het materiaal met hoge densiteit. De panelen combineren tijdloze klassiekers met een moderne twist, gekenmerkt door subtiele vormen en tactiele oppervlakken vol persoonlijkheid. Gemakkelijk te installeren en direct overschilderbaar, bieden de profielen talloze mogelijkheden voor creatieve toepassingen. Of je nu kiest voor plafondlijsten, wandpanelen of afwerkingsprofielen, elk element voegt karakter en stijl toe aan je interieur. De veelzijdigheid van deze producten maakt het eenvoudig om elke ruimte te personaliseren. Met de profielen van Noël & Marquet creëer je niet alleen een esthetisch meesterwerk, maar ook een functioneel en duurzaam interieur.